čtvrtek 26. srpna 2010

Google přichází s novinkou

S cílem propagovat svou novou technologii "volání" přišlo Google.Nápad byl takový, že se rozmístí desítky telefonních budek na letiště a do areálů vysokých škol.




Na tiskové události Google v San Francisco, společnost řekla, že dává uživatelům možnost volat a přijímat hovory z jejich schránek. Telefonní hovory do USA a Kanady jsou zdarma.
V rámci své kampaně chce Google zvýšení povědomí lidí o Google Voice Společnost. Pravděpodobně do konce roku, budeme moci vidět červený Google Voice telefonních budek i na veřejných místech, především na letištích a v univerzitních areálech.


Telefonních budky nejsou jen pro parádu, ale jde z nich volat. Zatímco telefonní budky mají velmi klasický styl.Je v nich telefon , který je napájen prostřednictvím spojení internetu, nikoliv pevné linky. Společnost  zatím nezveřejnila , kde budou přesně tyto volající stanice stát.

Pár lidí mělo možnost si vyzkoušet telefonní budky, a říkají :
i když to může být trochu matoucí protože Google neměl čas na aktualizaci pokynů, které se objevují v telefonní budkách tak přesto se to zdá jako dobrý nápad, který funguje. Volání z budky, a to i s mezinárodní účastí, jsou zdarma.

Nejsme si jisti, zda Google chce spojit své VoIP služby s rotačním telefonem, ale na první pohled je to roztomilé, nápadné a co je nejdůležitější, funkční. Experti Očekávají, že tyto červené zvířata, jak je přezdívají opravdu už brzy budou stat na veřejných místech.

Žádné komentáře:

Okomentovat